5)Πόσο κοστίζει η είσοδος;

Η βασική μας προσπάθεια ήταν να συνδυάσουμε τον εντυπωσιακό χώρο,

με χαμηλό κόστος, χωρίς ρίσκο για την ποιότητα των υπηρεσιών ( δεν μας αρέσουν οι μπόμπες )

και βέβαια την αποκλειστική χρήση των δύο κλαμπ, για το πάρτι μας.

Αυτό το καταφέραμε και έτσι,

η είσοδος στο πάρτι συμφωνήθηκε, στο συμβολικό ποσό των 5 € .

Με την είσοδο παίρνουμε κρασί και μπύρα, ενώ τα ποτά έχουν 8 € .

Σημ:Αν θέλετε να μας κεράσετε σαμπάνια η 12άρι ουίσκι, θα είμαστε στο βάθος δεξιά και θα δώσετε κάτι παραπάνω 😉

Επίσης αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο κινητό που εμφανίζεται στο μπανερ.

Παρακαλούμε βοηθήστε ώστε όλοι να ενημερωθούν έγκαιρα !!!

Advertisements

14 Σχόλια

 1. εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποια λογική μπορεί να κρύβεται πίσω από τα 500 ποστ με μία πληροφορία το καθένα, Μάλλον αντί για παράφωνος θα πρεπε να ονομάζεσαι παράλογος (χεχε). Μας μένει μόνο η υπόθεση μουσική. Επίσης θα πρότεινα (όπως ήδη έχω κάνει) κάτω από τη φράση (1ο bloggers party) που ανέφερες σε προηγούμενο ποστ να υπάρχει link προς το ποστ με τις πληροφορίες για το 1ο πάρτυ.
  waiting..
  well done για τις τιμές..
  (για mercedes είναι σούπερ διακανονισμός)
  επίσης αδυνατώ να καταλάβω τη λογική του πριβέ..

 2. Πριβέ αγαπητέ σημαίνει ότι θα όσοι είμαστε εκεί ξέρουμε τον λόγο που βρισκόμαστε. Φαντάζομαι ότι έχοτμε βρεθεί σε συναντήσεις σε club όπου ψάχναμε με το ψαροτούφεκο να βρούμε ποιος είναι για το πάρτι και ποιος είναι θαμώνας του κλαμπ.
  Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σε σχέση με το κόστος αλλά νομίζω ότι σου είχα εξηγήσει ότι αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή απλά δεν ήταν τόσο εύκολο να τον πετύχουμε.
  Σχετικά με την μουσική, γράψε ένα σχόλιο-ποστ ότι θέλεις με τις προτάσεις σου για να το συζητήσουμε ανοικτά,να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις… 😉
  Αφού σε όλα τα βρήκαμε εδώ δεν θα τα χαλάσουμε αρκεί να υπάρχει ομοφωνία…

  ΥΓ: Για τις τμηματικές απαντήσεις η εξήγηση είναι απλή, με βόλευε να γράφω με δόσεις (έχουμε και δουλειές ξέρεις) αν και από την άλλη ίσως απλά μου αρέσει να σε εκνευρίζω χεχε

 3. Οκ, καλή η έμπνευση και η προσπάθεια. Όντως κατά καιρούς έχουν γίνει και κάποιες άλλες μικρότερες συναντήσεις. Η επιτυχία ή όχι, φαίνεται συνήθως στα σχόλια και τις εγγραφές των επομένων ημερών των συμμετεχόντων.. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως το εξής:
  Αν κατάλαβα σωστά (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) το εγχείρημα το διοργανώνουν οι εθελοντές που φαίνονται επάνω δεξιά; Κι επειδή βλέπω ότι τα άτομα αυτά προέρχονται από τρεις διαφορετικούς χώρους (wordpress, blogspot, pathfinder), πράγμα που είναι καλό για το spreading του μηνύματος, ήθελα να ρωτήσω: τί feedback έχετε πάρει σχετικά με την ανταπόκριση του blog-o-κοινού; Φαντάζομαι ότι αυτό θα ήταν και βασική παράμετρος στις διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες του club, έτσι δεν είναι; Πώς είναι λοιπόν τα πράγματα;
  Ευχαριστώ.

 4. ναι.
  σου είπα δεν μπορώ να ποστάρω σε αυτό το blog
  Οι προτάσεις μου έχουν ήδη διατυπωθεί σε προηγούμενο σχόλιο αλλά θα το επεναλάβω:
  (αν θες κάνε copy-paste & post με την υπογραφή chaca-khan& link @ arxediamedia)

  «Facts: Έχει ήδη επιλεγεί ένας χώρος, έχουν ήδη κανονιστεί τα περισσότερα. Μιλάμε για Σάββατο, από τις 21¨00, me 5E είσοδο(με κρασί ή μπύρα) και 8Ε το ποτό.Μιλάμε για 2 χώρους: έναν με μουσική και χορό και έναν χωρίς (για κουβέντα και 2know us better. Όλα αυτά είναι φιξαρισμένα ήδη οπότε δε χρειάζεται να συζητάμε επ΄αυτού γιατί δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Εμένα η λογική μου μου λέει ότι όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι το καινούργιο, είναι όμορφο να το αντιμετωπίζουμε και με καινούργιο τρόπο. Στην προσπάθεια να εξομαλύνω λίγο την mainstreamιά των συνθηκών όπως παρουσιάζονται και να δώσω έναν πιο αυθόρμητο, μη-επιτυδευμένο, ερασιτεχνικό και όχι επαγγελματικό τόνο (όπως είναι ακριβώς και η φύση του φαινομένου του blogging, πρότεινα στον παράφωνο και τώρα και δημόσια η μουσική του πάρτυ (η επιλογή) να προέρχεται από τους ίδιους τους bloggers κ όχι από τον dj του mercedes που θα κάνει το standard πρόγραμμά του (αν όχι εξ ολοκλήρου, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του συνολικού μουσικού προγράμματος. Πέρσι που είχε γίνει μια ανάλογη επιτυχής προσπάθεια αυτό έγινε πραγματικότητα. Ωστόσο μόνο ένας blogger ήταν αυτός που έβαζε τη μουσική πράγμα το οποίο όσο και τέλειος να είσαι δεν παύει να είναι μονοδιάστατο. Εμείς σαν arxediamedia προτιθέμεθα να παίξουμε μουσική. Καλό θα ήταν να υπάρχουν και άλλοι που να δηλώσουν συμμετοχή και θα τα βρούμε. Η σειρά πρωτεραιότητας είναι μια πρώτη λύση αλλά νομίζω ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε και σε 2ο επίπεδο (θέλω να πιστεύω). Αρκεί βέβαια οι υποψήφιοι να έχουν ξαναπιάσει στα χέρια τους μείκτες και λοιπά μηχανήματα. Φαντάζομαι το ότι δεν μπορείς να παίζεις κλαψιάρικα επειδή σε παράτησε η γκόμενα την προηγούμενη όταν εκεί είσαι μέρος ένος πράγματος που γίνεται κ έχεις επαφή μαζί του εννοείται. Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει να διασφαλιστώ για το τί θα ακούσω μην τυχόν και πέσουμε έξω. Μου αρέσει το αυθόρμητο κι ότι γίνει. Στην τελική εκεί θα μαστε να τα βρίσκουμε. Οπότε κ μεις δε νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσω τί μουσική θα παίζουμε παρά μόνο ότι θα παίξουμε πάρτυ μουσική με απ΄ όλα.
  Με λίγα λόγια: τα πάρτυ είναι ότι καλύτερο έχουμε στη μίζερη μικροαστική ζωή μας (με εξαίρεση τα ταξίδια και τον έρωτα). Έχει πολύ πλάκα και ενδιαφέρον ένα τέτοιου είδους πάρτυ, blind-date. Ο καθένας ας διαχειριστεί την κατάσταση όπως επιθυμεί. Το θέμα είναι ότι πρέπει να υπάρξει διάχυση. Σε αυτό δε βοηθάει η επικοινωνιακή πολιτική που εξασκείται (γνώμη μου). Εγώ έχω ήδη συνεισφέρει ένα αφιέρωμα στο 1ο πάρτυ, δηλώνω ότι δηλώνω σε αυτό το ποστ/σχόλιο και προτίθεμαι αν νοιώθω ότι εκεί μπορεί τελικά να είναι ωραία και να μην είναι σαν πάρτυ της ΔΑΠ/ΠΑΣΠ (you name it) να παρευρεθώ και να μοιραστώ ενέργεια με τους υπόλοιπους. Προτείνω ΕΝΑ ποστ με ΟΛΕΣ τις πληροφορίες (για να μπορεί να λινκάρεται), ΟΛΑ τα ζητήματα υπό συζήτηση και ΕΝΑ χώρο (τα σχόλια από κάτω) που να γίνονται οι συζητήσεις. Όσο πιο ανοιχτή είναι αυτή η πρωτοβουλία ,τόσο το καλύτερο. »
  Αν είναι μεγάλο κάνε edit, cut, delete δε με νοιάζει, μην το ανεβάσεις κιόλας. Αυτά είχα να πω εν ολίγοις για τώρα νομίζω. -ευχαριστώ για τα ψάρια

 5. @Yianni δεν είμαι σίγουρος ποιά είναι η ερώτησή σου. Οι λεπτομέρειες έχουν ανακοινωθεί και δεν βρέθηκε κανείς που να έχει παράπονο ουσιαστικό. Από εκεί και πέρα όσοι θέλουν θα έρθουν, όσοι δεν θέλουν η δεν μπορούν δεν θα είναι μαζί μας.

  @Αγαπητέ chaca θα ανεβάσω σε ποστ την πρότασή σου ώστε όποιος θέλει να πει την γνώμη του. Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα καταλήξουμε για την λύση που εξασφαλίζει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας του πάρτι.

 6. […] για την είσοδο στο παρτυ κάνε κλικ εδώ You can leave a response, or trackback from your own site. RSS […]

 7. Μπράβο ρε Παραφωνούλη άρχοντα! Το πες και το κανες! Τα σέβη μου!

 8. ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ….
  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Τ0 ΠΑΡΤΙ… ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ …
  ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ θα ειμαι στα AFTER …
  ΠΙΑΤΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ…

  ΠΑΡΤΙ ΠΑΡΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ..

  ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ…

 9. hi! έμαθα για το πάρτυ και ήθελα κάποιες πληροφορίες!!!
  όπως τι μουσική παίζει και αν μπορεί κάποιος να κλείσει τραπέζι;
  δυστυχώς στο προηγούμενο πάρτυ των μπλόκερ δεν ήμουνα και δεν ξέρω πως λειτουργεί!
  πάντως καλή προσπάθεια, μου θυμίζει χοροσπερίδες..

 10. Νάνσυ μου καλησπέρα και καλό μήνα 🙂
  Ο χώρος όπου διεξάγεται το πάρτι είναι αποκλειστικά για εμάς, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για τραπέζια… αν και αυτό θα πρέπει να μας το διευκρινίσει και ο Παράφωνος που ξέρει περισσότερα σχετικά με το χώρο.
  Από την άλλη… για κέφι, χορό και γνωριμίες πάμε… οπότε τι το θες το τραπέζι;;;; χεχε

  Φιλάκια πολλά 🙂

 11. a kali fasi..tha eimaste eki…

 12. καλησπέρα και καλό μήνα Μέμα και σ’ όλη την παρέα!!(η Νάνσυ είμαι)

  ναι εννοείται ότι σκοπός είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας, αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το αν θα κλείσει η παρέα μου τραπέζι ή όχι! δεν αναιρεί το ένα το άλλο

  ευχαριστώ Μέμα,

 13. Φυσικά όχι… χεχε
  Στείλε email στον Παράφωνο ή περίμενε μέχρι να εισβάλει στο blog για πληροφορίες χαχα
  φιλάκια πολλά και πάλι :):):)

 14. Καλήν επιτυχίαν, καλοί μου!

  Ίσως, ως φτωχός επαρχιώτης εκδράμων εις κέντρον, να παραβρεθώ….! Ελπίζω!

  Έρρωσθε!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s